Som AMPA adherida a la campanya #VOLEMACOLLIR

ACTIVITAT

Els Fumets hem estat a...

Activitats Els Fumets

2019-02-12

Els Fumets hem estat a ...

 

Han estat unes setmanes intenses per als Fumets de la Sagrera, el grup de tabals de l’escola que acompanya el nostre estimat Foguet.

Qui va dir que ser del Sagrer seria fàcil!?  El 19 de gener vam ser al Parc de la Ciutadella defensant el nostre model de menjador. Malauradament, de tot Catalunya, la concentració no va aconseguir reunir més d’un  entenar de persones, sent generoses. El Sagrer, però, estava sobradament representat. De fet, vam ser el grup més nombrós de Barcelona i... de tot el país! Hi vam ser els Fumets, algunes famílies del Sagrer, i per suposat, una representació dels monitors de l’espai migdia, absolutament compromesos amb el projecte!!!!!

Per cert, important!, que un representant del Departament d’Educació va assegurar allà mateix que no havíem de patir, que els menjadors els podríem continuar gestionant de forma directa les Ampes!!! A veure si és veritat, estarem atents!

 

 

 

 

El dia 9 de febrer teníem la nostra cita anual amb les Laies, la cercavila de gegants i bèsties d’escoles pel centre de Barcelona. Per si no ho heu viscut mai, és una experiència fantàstica! Sortim un munt d’escoles, fem xarxa, canviem d’entorn, un munt de públic... Tothom hi és benvingut! Apunteu-ho a l’agenda! Sempre pels volts de Santa Eulàlia, el 12 de febrer.

 

 

Per si fos poc aquest any, l’endemà, el 10 de febrer, ens vam estrenar en l’animació d’esdeveniments esportius.

Participar en l’animació de la mitja marató va ser una experiència per a tots nosaltres inoblidable i absolutament enriquidora. Ens vam situar al km. 8 i eren els corredors i corredores els qui ens aplaudien a nosaltres i no nosaltres a ells! Increïble!

 

 

 

 

Vam sortir d’allà amb la intenció de repetir. I un mes més tard ho vam fer a la Marató de Barcelona, que aquesta sí que passa pels nostres barris. Gairebé tres hores fent soroll!!! Animant especialment, perquè negar-ho, a les valentes i valents del Sagrer 

Us recordem que les famílies de tercer són les encarregades de treure el Foguet a les cercaviles però heu de saber que tothom hi és benvingut! Només heu de dir la paraula màgica “Sagrer” i ja podeu participar del ball del Foguet i disparar aigua per la seva boca!!! Com?????

Quina mena de drac converteix el foc en aigua???

El nostre!!!

Per cert, que si creieu que participar dels Fumets us pot fer feliç (com a nosaltres ) us convidem a provar-ho un dia sense cap compromís. Simplement contacteu amb algun dels membres o escriviu a  fumetssagrera@gmail.com i veniu un dissabte d’11 a 13 h.

 

Fem escola, fem educació, fem barri, fem xarxa!

 

Els Fumets de la Sagrera