Som AMPA adherida a la campanya #VOLEMACOLLIR

Normativa d'ús

 

Per tal d'adaptar-se a les necesitats dels diferents usuaris ens trobem amb dos tipus d'usuaris:

  • USUARIS FIXES:

Aquests usuaris opten per utilitzar aquest servei durant tot el curs durant els mesos compresos entre el setembre i el maig. Aquest servei es fa efectiu mitjançant 9 quotes mensuals consecutives coincidint amb el servei. (la quota per aquest curs és de 33,00€ mensuals si es realitza previa a l'inici del curs i de 40,00€ si es donen d'alta més tard) Els pagaments es realitzaran mitjançant transferència bancària.

 

Els que s'apunten per primer cop: Ho hauran de fer a l'inici del curs a la secretaria de l’AMPA.

 

Els que ja porten altres anys: Si no es comunica el contrari s'enten que el servei continua el següent curs i es renova de forma automàtica

 

Per donar-se de baixa: S'haurà de comunicar amb la suficient antelació (15 dies abans..) a la secretaria del AMPA.

 

USUARIS ESPORÀDICS:

Aquests usuaris opten per utilitzar aquest servei de forma puntual ja sigui durant tot un mes o durant dies determinats. (la quota per aquest curs és de 40,00€ en el cas de un mes i de 4 € per un dia)
Per sol·licitar el servei durant un mes: S'haurà de realitzar en 15 dies d'antelació al mes sol•licitat a la secretaria del AMPA.

 

Per sol·licitar el servei durant un dia: S'hauran de comprar prèviament uns tíquets a Secretaria del AMPA que s'entregaran a la coordinadora del servei matí els dies que s'en faci ús. A final de curs s'abonarà l'import dels tíquets que no hagin estat utilitzats.