Som AMPA adherida a la campanya #VOLEMACOLLIR

noticia

Casals d'Estiu 2018

2018-04-09

 

CENTRE D'INTERÈS

Un dels trets diferencials dels Casals d’estiu El Sagrer és el centre d’interès. Una temàtica general que ajuda a lligar totes les activitats que realitzem, és una forma de donar sentit a les intenses setmanes que tenim per endavant. Aquesta línia argumental, que ens acompanyarà i cohesionarà en un objectiu comú durant tot el període, està dissenyat per tal que cada setmana, cada torn, tingui sentit per si sola, sigui autoconclusiva. Això permet que els infants que arribin en qualsevol torn, puguin entendre la trama i els que marxin tinguin un comiat amb sentit.

Cada una de les setmanes es treballaran valors, actituds, habilitats concretes de forma transversal, sempre buscant el repte, la complicitat i el somriure.

La trama d’aquest any gira al voltant d’una colla d’amics que juguen a un misteriós joc de taula anomenat Sagrenger things (qualsevol semblança amb alguna sèrie/pel·li semblant no és cap coincidència).

Un joc en què quedaran atrapats i cada setmana hauran de superar unes complicades i estrambòtiques proves; podran els infants del Casal ajudar-los a sortir-se’n?

ACAMPADA

L'acampada és una activitat adreçada als nens i nenes de sisè.

Aquest any es realitzarà del 25 al 29 de juny i marxarem a la comarca del Baix Camp, al terreny de Puig Marí Dues Aigües.

Durant aquests dies podran passar-s'ho bé fent activitats de tot tipus: gimcanes, rutes, jocs, tallers, piscina, esports, etc. A més de gaudir i conèixer la natura, desconnectant de la vida urbana.

A més, ells s'encarregaran de realitzar les tasques del dia a dia al campament com cuinar, recollir les rodalies, revisar el material...

I tot això sense oblidar l'experiència de conviure i acomiadar-se dels companys i companyes, amb els que han crescut tots aquests anys d'escola, envoltats de natura i dormint en tendes de campanya.

Podeu consultar també el Calendari de Casals d’estiu 2018.

Més informació i el dia a dia del casal a:

https://www.facebook.com/Casals-d-El-Sagrer-202351323200996/