ACTIVITAT

Tenim un pla, residu 0!

Xerrada d'Escoles + Sostenibles

2019-02-20

Cicle Superior  -  5

Els de 5è estem treballant per fer una escola més sostenible, una escola més conscient de les consequències que tenen les nostres accions quotidianes en el medi ambient, i que aquesta consciència s'extengui, també, fora de les parets del centre. Volem caminar cap a una societat més responsable, més sostenible.

Aquest curs ens hem centrat en la reducció dels residus que generem.

Dimecres va venir a fer-nos una xerrada l'Albert Bel, membre d'Escoles + Sostenibles. Va ser una xerrada interessantíssima i impactant: no érem conscients de la magnitud de residus que generem i de l'impacte que tenen als ecosistemes! L'element en el que va posar més èmfasi: el plàstic.

Segurament, a partir d'aquesta xerrada molts de nosaltres procurarem portar una cantimplora en comptes d'ampolles de plàstic, o anar a comprar amb bosses de tela. Hi ha moltes petites accions que poden contribuïr a una gran reducció de residus si molts les posem en pràctica. I és fàcil, només cal parar a pensar-hi.

I el que ens va quedar claríssim és que és important reciclar, reutilitzar... Però abans i molt més important: REDUIR. El millor residu és el que no es genera.

Galeria Multimèdia  >>