ACTIVITAT

JOCS AMB GLOBUS

Evitar el sedentarisme i moure's tot jugant

2020-03-25

Aquí us deixo 10 idees per treballar l'EF des de casa amb globus:

·         Voleibol amb globus. Una cadira, un sofà, una corda fan de xarxa. La resta, un jugador a cada costat i llest. A jugar!

·         Què no caigui!. 2 jugadors. No hi ha xarxa. L'objectiu és tocar el globus perquè toqui a terra. Un jugador intenta que el globus toqui a terra, l'altre ha de evitar-ho.

·         A dalt aquest aplaudiment! Colpejar el globus a l'aire picar de mans i tornar a colpejar a l'aire. Després d'un copet han de fer dos i tornar a colpejar, després 3 mans i tornar a colpejar ... quantes cops serà capaç de donar sense que el globus toqui a terra?

·         A terra ràpid! Colpejar el globus a l'aire, cal estirar-se a terra, tornar a aixecar-se i tornar a colpejar el globus, tornar a estirar-se i tornar a aixecar-se ... quantes vegades seguides s’estirarà a terra havent colpejat el globus prèviament i sense que aquest toc terra?

·         Curses de globus. Quin globus arribarà abans d'un lloc A a un B sense tocar-lo amb cap part de el cos? ¿Preparats? ¿Llestos? Ja!

·         Quants cops ets capaç de donar al globus utilitzant només el cap?

·         ¿I només amb el peu?

·         De quantes maneres pots portar el globus d'un lloc A (saló) a un altre B (cuina) sense tocar el globus amb les mans?

·         Tennis taula amb globus. Què tal si en qualsevol taula es posa un petit obstacle (que faci de xarxa) i juguem al ping-pong sent les raquetes les pròpies mans i la pilota un globus?

·         A la caça del tresor amb globus. Es fica en un globus un petit detall. S'omplen 8 globus, cada globus amb un número (o color). Hi ha un globus que té el "tresor". A partir d'aquí, se li donen pistes -escrites i així fomentar la lectura- perquè trobin els globus un a un. Arribat el final podran explotar el globus i aconseguir el "tresor" buscat.

 

Doncs fins aquí aquesta bateria de 10 idees perquè puguis combatre l'avorriment a casa fent exercici.