ACTIVITAT

11/11 Visita Punt Verd Mòbil

Preparem la visita del Punt Verd Mòbil

2020-11-09

Escoles + Sostenibles

Dimecres, 11 de novembre, vindrà el Punt Verd Mòbil al Sagrer i l'alumnat de 5è, encarregat de liderar les accions relacionades amb la sostenibilitat a l'escola, estem preparant la seva visita.

Un any qualsevol haguéssim anat classe per classe, en parelles, a comunicar aquesta visita a tot l'alumnat de l'escola i haguéssim explicat què es pot portar al Punt Verd. Però aquest curs és diferent i ens hem adaptat a la nova situació. Els nens i nenes de 5è ens hem distribuït en grups de 3 i cada grup ha preparat un kahoot per a que els i les alumnes de les altres classes puguin jugar-hi i aprendre què va a cada contenidor i què al Punt Verd. Cada grup ha enviat un e-mail a la mestra/e de cada grup bombolla, explicant la visita, com l'organitzarem i hi ha adjuntat el kahoot. 

Segurament des de casa també voldreu jugar-hi, així que aquí teniu l'enllaç a un dels kahoots: 

https://kahoot.it/challenge/09730254?challenge-id=209ea407-8d89-45eb-b07f-3e86b26fc953_1604446160365

Recordeu, el Punt Verd Mòbil ve dimecres, així que ja podeu recollir tots aquells residus que tingueu per casa i que puguin anar al Punt Verd i portar-los a l'escola. Si teniu dubtes sobre què es pot portar i què no, us deixem l'enllaç a la web de "Residu on vas": https://www.residuonvas.cat/

Aquest curs, per evitar riscos, no baixarà cada grup a llençar els residus al camió del Punt Verd Mòbil, sinó que serem els i les alumnes de 5è que els recollirem i els portarem al camió.

Galeria Multimèdia  >>