Projectes d'Escola

Educació física

 

L’EDUCACIÓ FÍSICA

 

L’educació física fa moure el cos, desperta la ment i promou valors.

 

Un ventall de propostes àmplies integren l’educació física a El Sagrer, impulsem la pràctica de jocs i esports menys coneguts: el beisbol, l’hoquei patins, l’esgrima, el golf, l’handbol, el bàdminton, el tamborí, les habilitats amb bicicleta, les curses d’orientació...

 

Com a escola promovem “el saber nedar” anem a natació des de P3 fins a 2n, per la importància que té pel desenvolupament integral del nen.

Treballem amb les mestres especialistes des de P5 i cada curs realitzem sortides per apropar la realitat d’oci als alumnes. Tenim en compte l’oferta d’activitats que prepara el PAE (programa d’activitats escolars de l’ajuntament de Barcelona) per abaratir costos i per relacionar-nos amb altres centres de la ciutat.

 

Incentivem i valorem l’esforç davant les tasques proposades, les habilitats de relació amb els companys, la gestió de les emocions; promovem el joc inclusiu, el treball cooperatiu i la coeducació en l’esport, així com l’aprenentatge de saber guanyar i perdre i acceptar els diferents nivells motrius dels altres.

Som escola inclusiva i volem oferir a tots els nens i nenes l’atenció que necessiten per evolucionar satisfactòriament dins de les seves capacitats.

 

L’educació física és present en la vida de l’escola en les següents activitats: la ballada de danses per Sant Jordi, el concurs de ball de saló del CS, les coreografies de les obres de teatre, la realització de la cursa durant la setmana esportiva, la trobada lúdica entre padrins i fillols ...